İyilik Hareketi 4

“İnsanın doğası iyiliktir”. Epiktetos

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen “İyilik Hareketi 4” adlı etkinlik 26 Mayıs 2022 tarihinde Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Programında görevli Öğr. Gör. Halime Nur SEZER'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte “sosyal sermaye olarak iyilik, iyilikseverlik kavramı: terminoloji ve tipolojisi ve gönüllülük kavramına” yönelik bir sunum gerçekleştirmiştir. Bu dönem için hazırlanan öğrenci projeleri sunularak grupla paylaşılmıştır. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte iyilik yapmanın insanın ruh sağlığı üzerine olumlu katkıları göz önüne serilmiş ve iyiliklerin artırılmasına bir yol açılmıştır.

Etkinlik fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlanmıştır.