Farklı Gelişen Çocuklarda Kavramdan Uygulamaya Türkçe Öğretimi Atölyesi Semineri

FARKLI GELİŞEN ÇOCUKLARDA KAVRAMDAN UYGULAMAYA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ ATÖLYESİ

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “FARKLI GELİŞEN ÇOCUKLARDA KAVRAMDAN UYGULAMAYA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ ATÖLYESİ” semineri 3 Ocak 2023 tarihinde Haliç Kampüsünde H-A217 numaralı derslikte Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimizin katılımıyla ve Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER hocamızın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz TÜMER Öğretim Görevlisi Tuğba DOĞAN hocamızın katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Farklı Gelişen Çocuklarda Kavramdan Uygulamaya Türkçe Öğretimi konusunda bilgiler paylaşılarak farkındalığın artırılması hedeflenmiştir. Yapılan atölyede Türkçe öğretimi ile ilgili yapılacak dersleri oyun ve etkinliklerle zenginleştirmede eğitimcilerin rolüne dikkat çekilmiştir. İlgiyle takip edilen atölye katılımcıların soruları ile devam etmiştir.

Etkinlik Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER hocamızın Tuğba DOĞAN hocamıza teşekkür belgesi takdimi, fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlanmıştır.