Kavacık Otizm Eğitim Erken Çocuklukta Hareket Akademisi Ziyareti

KAVACIK OTİZM EĞİTİM ERKEN ÇOCUKLUKTA HAREKET AKADEMİSİ ZİYARETİ

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “Kavacık Otizm Eğitim Erken Çocuklukta Hareket Akademisi Ziyareti” 5 Ocak 2024 tarihinde Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER hocamızın eşliğinde üniversitemiz Çocuk Gelişimi Programı, Okul Öncesi Öğretmenliği ile Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümü öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik yetkililerden ve kurum eğitim danışmanından bilgi alınması ve sonrasında kurumun gezilmesi ile tamamlandı.

“Kavacık Otizm Eğitim Erken Çocuklukta Hareket Akademisi; Özel çocuklara yönelik özenle tasarlanan bir tesistir. Tesiste gelişim geriliği olan ve özel gereksinim gösteren tüm çocuklara davranış eğitimi destekli hareket eğitimi, branş eğitimi ve akran eğitimi alanlarında eğitimler sunulmakta ve 0-6 yaş çocukların gelişimleri desteklenmeye çalışılmaktadır”

Etkinlik Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER hocamızın yetkililere hediye takdimi, fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlanmıştır.