İyilik Hareketi 5

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen “İyilik Hareketi 5” etkinliği 06 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Halime Nur SEZER’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Çocuk Gelişimi ikinci sınıf öğrencisi İpek KILIÇ sosyal sorumluluk yolculuğundan ve yaptığı projelerden bahsetti. Hastane okullarından köy okullarına yardıma kadar çeşitli alanlardaki projeler beğeniyle dinlendi. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte iyilik yapmanın insanın kişisel gelişimi üzerine olumlu katkıları göz önüne serilmiş ve iyiliklerin artırılmasına bir yol açılmıştır.

Etkinlik fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlandı.